På bedding

På bedding - oversigt over planlagte og igangværende projekter

Udsigtsvilla ved Svendborgsund

 

ombygning / tilbygning ved rødstensvilla i strandhusekvarteret i Svendborg. Termovinduer erstattes af klassisk opsprossede vinduer og der etableres en karnap samt tilbygning med tagterrasse. Tilbygning og karnap beklædes med lodretstående sortmalet træbeklædning og der lægges røde tegnsten på karnappens tag.

Det Maritime Teater 2014

 

Aktører:

 

Center for maritim arkitektur

 

Marstal Søfartsmuseum

Kulturhavn København

 

Vartov

 

 

Arkitektskolens Træskibssejlklub

 

ATS er stiftet i forlængelse af 2

Cemark-workshops for arkitektstuderende med fokus på undersøgelser af potentialer i hybrider mellem Nordisk arkitektur- og søfartshistorie.

I øjeblikket arbejder sejlklubben på at rejse penge til klubhusfaciliteter. Huset tegnes og bygges som en del af et tværfagligt undervisningsprojekt i et samarbejde mellem ATS og Center for maritimarkitektur.

 

Maritim Teaterkaravane Marstal 2015

Skovobservatorium

 

Aptering i børnehøjde: Center For Maritim Arkitektur har tegnet og bygget apteret naturværksted og skovobservatorium for udflytterbørnahave nær København.

Maritime restauranter 2014

 

Aktører:

 

Center for maritim arkitektur

 

Maritimt Center Svendborg

 

Sydfyns Byggefirma

 

Svendborg Gymnasium

 

 

 

Mobile Apterede Urbane Haver

 

Center For Maritim Arkitektur arbejder sammen med byhavearkitekten Livia Swart Urban og bådebyggeren Joachim Juel Vædele om at skabe en række urbane haver der baserer sig på maritime apterings og konstruktionsprincipper.

I Marinemalernes fodspor - 2015

Strategi: Mangefold af badeanlæg på Sydfyn

 

Som alternativ til et stort havnebad i Svendborg foreslår Center for Maritim arkitektur at der bygges en række mindre anlæg på oplagte destinationer langs Svendborgsund - Dette tilgodeser faste borgere såvel i de små byer langs sundet som lystsejlere og øvrige turister.

Det apterede Herberg

 

Er fremtidens Herberger apterede?

Center for maritim arkitektur fremlagde ideer til konkrete fysiske rammer for udsatte på Change Work - workshoppen 2014 arrangeret af Københavns Kommune og dansk Designcenter.

Forslag til Havnepark i Svendborg

 

En havnepark som bygges i samarbejde mellem lokale maritime håndværkere og studerende fra såvel byens erhvervsskoler som elever ved landets arkitekt og ingeniørskoler.

Copyright © All Rights Reserved