Jutlandia_turning tables

Jutlandia 2.0

- et lyd og filmlaboratorium til organisationen Turning Tables

 

Turning Tables er en organisation der gennem musik og filmprojekter giver marginaliserede unge en stemme på globalt plan. Musik og filmprojekterne etableres i intirimistiske setups i

flygtninge lejre, i slumkvartere og i teltbyer efter naturkatastrofer etc. verden over.  Projekterne etableres med et ønske om at skabe en platform hvorfra, drømmes, håb, frustrationer, holdninger, socialt og politisk engagement kan kanaliseres ud gennem kunsten snarere end gennem konflikt og vold. Turning Tables har samlet midler til et mobilt lyd og film laboratorium som i første omgang skal på Danmarks Tour og her give stemme til marginaliserede grupper her i landet - deriblandt vores stigende antal unge hjemløse.


Center for Maritim Arkitektur har sammen med Lydeksperten Mija Byung fået til opgave at designe og bygge dette laboratorium og denne proces er godt igang.

Klik på billederne herunder og se mere. (læs desuden mere om Turning Tables på Turningtables.org) 


( arbejdstitlen - Jutlandia 2.0 refererer til det legendariske hospitalsskib Jutlandia, og dermed til en tid hvor Danmark gik forest med humanitær bistand og således er vores ønske med dette projekt ligeledes at bygge op fremfor at rive ned )

Tryk på Billedet og se vores film

Copyright ©  All Rights Reserved